FAQ

Hoe werkt de photobooth?
Heel eenvoudig. Het fotomodel (of -modellen) kiest een accessoire. Neem plaats vóór de photobooth op de gemarkeerde plaats. Druk op het aanraakscherm. Wacht enkele seconden. Hoera. Je eigen fotostrookje is klaar. Showen maar.

In welke regio komt Photobooth West-Vlaanderen?
Zoals de naam het zelf zegt reizen de vintage photoboots West-Vlaanderen rond. Je kon al poseren voor de photoboot in Koekelare, Eernegem, Zerkegem, Oostende, Brugge, Kortemark, Kortrijk, Roeselare, Aartrijke, Oudenburg, Staden…

Waar in West-Vlaanderen wil jij een photoboot huren en laten opstellen?

Waarom kiezen voor Photoboot West-Vlaanderen?
- Omdat je zweert bij kwaliteit en vakmanschap. Zaakvoerder Kurt Van Roye is een ervaren fotograaf die werkt met professioneel materiaal.  De photoboots zijn uitgerust met een hoogwaardige Nikon-spiegelreflexcamera, 13 inch touchscreen Liveview, DPN-kwaliteitsprinter…

- Omdat je de vintage photoboots waar tientallen bedrijven en particulieren zo enthousiast over zijn wel zelf eens wil uittesten
- Omdat je houdt van de flexibiliteit van Photoboot West-Vlaanderen
- Omdat je graag zaken doet met West-Vlaamse gedreven en sociale ondernemers.
- Omdat…

Ik ben / wij zijn niet zo handig. Is een photoboot dan wel een goed idee?
Tuurlijk wel. Als je kiest voor een fotozuil of fotohok van Photoboot West-Vlaanderen heb je er geen zorgen of omkijken naar. De opstelling, installatie en ook de opruiming nadien wordt voor je gedaan. Als je dat wil dan blijft Kurt Van Roye zelfs heel de tijd aanwezig op je event om eventuele probleempjes meteen te verhelpen. Trouwens, één telefoontje naar 0496 20 19 84 en Kurt staat er. Altijd.

Kunnen onze namen, de datum of ons logo op de fotostrip?
Jazeker. De fotostrips die je genodigden en gasten maken met onze vintage photoboots kunnen gepersonaliseerd worden. Samen creëren we een thema-ontwerp dat perfect past bij jullie feest of event.

Moet onze locatie aan bepaalde voorwaarden voldoen om een photobooth te plaatsen?
Neen. Er is alleen een gewoon stopcontact (220/230 volt) nodig.

In welke zalen en locaties hebben jullie al een photobooth geplaatst?
Photobooth West-Vlaanderen heeft de voorbije jaren al gezorgd voor ambiance en sfeervolle foto’s in de ruime kustprovincie. Deze partners kennen ons inmiddels al goed: Salons Ten Boogaerde in Kortemark, Hof Ter Molen in Diksmuide, ‘t Gravenhof in Torhout, Salons De Vrede in Ichtegem, Sioen in Ardooie, Floralux in Dadizele, Domein Carlton in Marke, Domein De Vossenberg in Hooglede, Robland in Brugge, De Lissewal in Elverdinge, Salons Provoost in Oudenburg, Feestzaal Breughel in Beervelde, Herdershoeve in Eernegem, De Oude Melkerij in Hooglede, Fabriekspand in Roeselare, Unizo, Makkie, Thuiszorg, BNP Paribas Fortis, Mediamarkt, Smart Solutions, Gemeente Staden, Gemeente Zonnebeke, OCMW Wichelen…

Ik heb een kleinschalig evenement of feestje. Kan ik dan ook een photoboot huren?
Ja hoor. Bij Photobooth West-Vlaanderen huur je al je fotozuil vanaf 5 uur. 

Wat moet ik doen om in aanmerking te komen voor de gratis photoboot op mijn feest of evenement?
Niet veel ? Alleen je photobooth boeken vóór 31 december 2023 of 2024 en duimen dat je als winnaar uit de bus komt. Als dat zo is, dan krijg je je volledige investering in Photoboot West-Vlaanderen terugbetaald.

Wat als er iets volledig verkeerd gaat met de photobooth?
Onze drie photobooths zijn nagekeken en volledig in orde als we ze bij jullie komen installeren. Als huurder zorg je er uiteraard voor dat de photobooth in dezelfde staat teruggegeven wordt als bij de installatie. Is er toch iets kapot of beschadigd dan ben jij als huurder verantwoordelijk. Goede afspraken maken goede vrienden.


Mijn vraag staat hier niet bij
Geen probleem. Laat gerust weten welke vraag je hebt op het contactformulier. Of bel ons op het rechtstreekse nummer 0496 20 19 84.

 

 

Fotohok - photobooth - fotobooth - fotobox
Average rating:  
 0 reviews