Over ons

“Ik hou van lachende mensen en knappe foto’s”

Photobooth West-Vlaanderen is een initiatief van de joviale dertiger Kurt Van Roye. Als rasechte West-Vlaming, met roots in het mooie Koekelare, heeft hij een hart voor fotografie.

Professioneel fotograaf
In 2013 begon Kurt aan een tweejarige opleiding fotografie. Kort daarna maakte hij van zijn hobby zijn (bij)beroep. Omdat hij een hart heeft voor foto’s maar ook voor mensen en ambiance was de stap naar verhuur van photobooths snel gezet.

De man achter Photobooth West-Vlaanderen is sociaal.

Een photoboot of fotozuil is een snelgroeier in de entertainment. Logisch, want de photobooth zorgt voor sfeer en aanstekelijke lachsalvo’s. Tussen lachende en enthousiaste feestvierders in Koekelare en de ruime regio van West-Vlaanderen voelt Kurt zich dan ook als een vis in het water.

Blikvangers op je feest of event
Samen met zijn even handige broer ontwikkelde Kurt drie unieke photoboots met een vintagelook. “De mooiste photobooth ooit gezien”, aldus veel klanten.

Maar Kurt Van Roye wil voor zijn klanten méér dan alleen maar mooie photobooths.
“Ik sta voor kwaliteit. Daarom werk ik met professionele onderdelen en materialen. Geen wazige of korrelige webcamkwaliteit voor mij. Ik sta garant voor kwaliteits foto’s. Fotostrookjes die passen bij de uitstraling van het feest of het evenement. Ik ben pas tevreden als jij dat bent: dat is mijn motto”.

 

 

 

 

 

Kurt Van Roye - Photoboot huren - Vintage Photobooth - West vlaanderen

 

 

 

 

 

Fotohok - photobooth - fotobooth - fotobox
Average rating:  
 0 reviews