Wat zeggen klanten

Tientallen bedrijven en particulieren deden al een beroep op Photoboot West-Vlaanderen om extra swung en sfeer te geven aan hun feest of event.

Kijk en lees hieronder hoe enthousiast ze zijn. 

 

En dit vond ik ervan

 
 
 
 
 
 
Dankuwel om even te tijd te nemen om onze Photobooth te beoordelen!
109 berichten.
Fien en Sam schreef op 6 mei 2024 om 17:54
De photobooth was een shot in de roos op ons trouwfeest! De communicatie met Kurt en de service was perfect! Heel vlot, snel, vriendelijk, duidelijk, … Een echte aanrader! Prijs/kwaliteit is TOP! Wie weet tot een volgende feestje! 😉
Vanhoucke Femke - WZC Sint Godelieve schreef op 28 april 2024 om 11:55
Zeer lovend over deze prachtige photobooth. Alle communicatie met Kurt verliep heel vlot, alles werd tegen het afgesproken uur mooi klaar gezet en terug opgehaald. De fotostrip was leuk gepersonaliseerd met ons eigen logo. De ochtend erna kreeg ik alle foto’s digitaal in mijn mailbox, foto’s zijn van hele mooie kwaliteit! Voor iedereen op het feest was het enorm plezant, leuke herinneringen! Ons zie je zeker nog terug! Merci!
Sara D schreef op 5 april 2024 om 07:53
Hallo, Wij hadden de photobooth op ons trouwfeest en wat een succes. Prachtige foto's, mooie achtergrond. Kurt was steeds accuraat in zijn communicatie, en reageerde altijd heel snel. Een echte aanrader, om je trouw gasten zo fijn bezig te zien.
Mieke schreef op 18 maart 2024 om 09:57
Heel tevreden van de 'retro' photobooth. We hadden die voor de opendeurdag van ons woonzorgcentrum in de inkom gezet en het was een groot succes! Hele mooie kwaliteit van foto's ook en goeie correcte service!
Tine & Robbe, Sara & Jonas schreef op 3 maart 2024 om 17:13
Wij kunnen Photobooth West-Vlaanderen aan iedereen aanbevelen! Kurt is steeds heel snel in zijn communicatie naar klanten toe via mail. Zijn Photobooth met achterwand en bijhorende attributen was een echt succes op onze trouw! We mochten zelf een eigen ontwerp (GOT-style) doorsturen om onderaan op de fotostrip te plaatsen, fantastisch! Onze gasten waren wat losser en dat leverde spontane en vaak ook hilarische foto’s op. We hebben veel gelachen en hebben super mooie herinneringen aan onze trouw. De dag nadien kregen we alle foto’s van onze trouw digitaal (fotostrips + losse foto’s): de kwaliteit is heel goed! Wat een topservice, een aanrader!
Brecht en Marieke schreef op 25 december 2023 om 19:00
Schot in de roos! Een prachtige fotobooth met de beste kwaliteit van photobooth prints (en digitale fotos) die we al hebben gezien bij een photobooth! Alles stond tip top in orde klaar met een hele reeks aan leuke en grappige attributen die het feest alleen maar leuker maakten. Kurt was ook heel behulpzaam en vliegensvlug met het beantwoorden van alle vragen. Ook het beschikbaar stellen van de foto's via de website ging sneller dan we ooit hadden durven dromen. En last but certainly not least, het feit dat je achteraf ook toegang krijgt tot alle originele, individuele full quality high res digitale foto's (dus niet alleen in strip vorm) naast de digitale versies van de geprinte strips...What more could you ask for. Kortom, super blij om met Kurt en zijn photobooth te hebben samengewerkt en kunnen photoboothwestvlaanderen enkel maar met vol overtuiging aanraden!
Delphine Winne schreef op 20 december 2023 om 20:54
Goede service, zeer tevreden. Prijs/kwaliteit dik in orde. Veel prints beschikbaar met aangepast logo en de dag erop digitaal doorgestuurd. Heel mooi materiaal, alleen maar blije gezichtjes op de foto's. Echt een aanrader voor iedereen!
Femke en Robin schreef op 3 november 2023 om 16:55
Het was echt dik in orde! De gasten hebben hun rot geamusseerd met deze photobooth en de bijhorende attributen. Stond op tijd en stond klaar voor het feest begon en werd ook zoals afgesproken op het correcte tijdstip terug opgehaald! Als we ooit nog eens een photobooth nodig hebben, weten we aan welk adres we moeten zijn!
Lieze en Daan schreef op 1 oktober 2023 om 12:44
Alles dik in orde! Heel leuk!
Mike en Stephanie schreef op 24 september 2023 om 20:28
Dit was een succes. Iedereen heeft zich rot gelachen . Aanrader
Ameline schreef op 19 september 2023 om 18:37
Supper tevreden. De dag er op al de foto's op mail gekregen twas gewoon top 😉
layla schreef op 26 augustus 2023 om 11:50
Super tevreden van deze mooie photobooth en service! de booth stond perfect gebruiksklaar zoals afgesproken en werd opgehaald zoals afgesproken.Al heel veel photobooths tegen gekomen maar deze schiet er voor mij toch boven uit. super kwaliteit! heel veel kwalitatieve accessoires. Prints hoef je zelf niet bij te vullen en printen zeer snel af!. altijd zeer vlug reactie op men vragen en steeds super vriendelijk! Ook de prachtige digitale fotos kregen we super vlug na het event. Echt top kurt! voor mij de beste photobooth die ik al ben tegen gekomen. oprechte dank!!
Helena schreef op 22 augustus 2023 om 11:47
Wij waren zeer tevreden van de service en kwaliteit van de photobooth. De photobooth was een groot succes op onze trouw 5 augustus. De foto's zijn van goeie kwaliteit, zeer helder en printen ook snel af. Zeker aan te raden! De service verliep ook vlot. We kregen telkens snel antwoord op mails. Dankjewel voor de goeie service!
Nathalie schreef op 21 mei 2023 om 11:51
Contact en reservatie verliep zeer vlot, correct en vriendelijk. Levering was stipt en de photobooth was een echt succes op het huwelijk. Veel props en mooie foto's! Zeker een aanrader!
Marijke schreef op 9 mei 2023 om 08:48
Alles werd stipt geleverd en opgehaald zoals afgesproken. Vlotte, duidelijke communicatie!
Hillary Verschoore schreef op 15 april 2023 om 13:26
Wat een heel leuk concept en mooie photobooth (authenthieke look)! Keuze tussen superveel achtergronden en kaartjes en fantastische service! Top, top , top! Een super aanrader!
vanthourout Nokyna schreef op 28 maart 2023 om 20:26
Voor ons personeelsfeest zochten we een photobooth. En op aanraden van onze collega namen wij contact op met kurt,een man die met passie zijn job uitvoerd! vriendelijk en alles volgens afspraak! wij raden photoboothwestvlaanderen daarom zeker aan!
Clelia schreef op 26 december 2022 om 08:56
Wij huurden de photobooth voor ons bedrijfsfeest, echt een aanrader! Leuke vintage stijl en grappige attributen. De foto's zijn van hoge kwaliteit en de service was super!
marie schreef op 13 december 2022 om 15:11
Vlotte communicatie en levering. Toffe attributen en foto's met eigen ontwerp.
Thomas Desmet schreef op 30 augustus 2022 om 18:26
Photobooth werd stipt geleverd en prima uitgerust. Ondersteuning was erg professioneel. De photobooth zelf was een groot succes en de digitale prints die we achteraf bezorgd kregen, erg mooi en kwalitatief. Merci!
Lies schreef op 6 augustus 2022 om 16:47
Wij huurden onlangs deze photobooth voor ons huwelijksfeest. Geen onaangename verrassingen hier, deze mooie photobooth stond op de afgesproken dag, tijdstip en locatie opgesteld om onze gasten heel wat amusement te bezorgen. De accessories maakten het helemaal af. Technisch verliep alles prima en ook de kwaliteit van de prints was top. Ook de digitale versies, die je nadien krijgt, hebben een goeie kwaliteit en sowieso leuk om te zien aangezien je niet bij iedere foto aanwezig kan zijn. Het is leuk nagenieten zo. Daarnaast is het heel vlot communiceren met Kurt. Kortom, een topservice!
Anneleen Cobbaert schreef op 9 juli 2022 om 11:01
De photobooth was een groot succes op ons trouwfeest! Hele mooie photobooth, leuke accessoires en mooie achtergronden! Top! Ook leuk dat je de prints achteraf digitaal kan downloaden.
Migneau - Vandemaele schreef op 2 juli 2022 om 20:57
Wij huurden deze prachtige photobooth voor ons huwelijksfeest. Wat een prachtige uitstraling. Heel verzorgd en goed bedacht concept. Onze gasten vonden het HEERLIJK!!! Onze fotograaf van dienst was kei enthousiast omtrent dit concept en ging met veel plezier mee voor de photobooth staan. Je bent een echte aanrader Kurt en collega´s . Bedankt trouwens Kurt voor het begrip, want wij cancelden een paar keer ons feest omwille van corona. Telkens was er veel begrip voor onze beslissing. Dus ik zou zeggen, zoek je een leuk concept voor je feest ?? Zoek je een prachtige photobooth?? Dan ben je hier op het juiste adres !!! Bedankt!!! Familie Migneau - Vandemaele
Aaike De Jonghe schreef op 11 juni 2022 om 07:42
Wij huurden Kurt en zijn retro Photo Booth in voor het feest dat wij in opdracht van het 100-jarig bestaan van DVC Heilig Hart te Bachte-Maria-Leerne organiseerden. Meer dan 900 mensen hadden mede dankzij hem een fantastische dag! Tot een volgende samenwerking!
UZ Gent schreef op 14 mei 2022 om 19:30
Voor een groep van 500 verpleegkundigen die na Corona eens uit de bol konden gaan. Super concept. Geleverd en terug opgehaald zoals afgesproken. Top kwaliteit van de foto’s. Het werd zeer gewaardeerd. Attributen waren top.
christophe lamote schreef op 2 mei 2022 om 09:59
topper, aanrader. Op de afspraak bij leveren en afhalen, alles aanwezig, leuk en geapprecieerd concept. leuk fotomateriaal om achteraf collage mee te maken.
Mohamed Abasbassi schreef op 2 mei 2022 om 08:06
Voor het Eeuwfeest van de Oostendse artsen vereniging waren we op zoek naar een aandenken voor de aanwezigen. Een kleine zoektocht op internet bracht ons bij Kurt met zijn retro photobooth. Vriendelijke man, correcte service, stipt en snel antwoord maar bovenal een schitterende photobooth geheel in retrostijl met prachtige attributen. Absolute aanrader!
Berdien schreef op 26 april 2022 om 11:10
Voor een bedrijfsevent hebben we van de diensten van Photobooth West-Vlaanderen gebruik gemaakt. We zijn uitermate tevreden zowel van de photobooth, de kwaliteit van de foto's, de prints als de bijhorende service! Absolute aanrader, top!
Fien schreef op 26 april 2022 om 08:16
Voor het personeelsfeest van de gemeente Meulebeke werd deze photobooth gehuurd. Het was echt dé attractie van de avond. Bovendien paste de old-fashion photobooth volledig in het thema van ons gerenoveerd kasteel, de locatie van het feest. De samenwerking verliep heel vlot, een toffe gast kwam de photobooth op tijd leveren en terug ophalen wanneer gewenst. En de maandag hingen de bureaus vol met leuke fotoprints! Een echte aanrader dus!
Brigitte Gabriels schreef op 25 april 2022 om 11:20
Voor de Buitenspeeldag in Diksmuide nam ik contact op met Kurt. Een heel vlotte samenwerking, top om met Kurt samen te werken. Kinderen amuseerden zich voor de camera en kregen een leuk fotoaandenken mee naar huis. Op naar een volgende samenwerking!
Maxim & Lore schreef op 18 april 2022 om 08:48
Top Photobooth! Deze was aanwezig op ons trouwfeest op 16 april 2022 en het was fantastisch! Heel leuke accessoires, heel mooie kwaliteit, heel toffe achtergrond en afwerking! Al onze gasten en wij zelf waren heel tevreden! Als er nog een feestje komt in de toekomst, nemen we zeker terug deze photobooth! Ook de service na onze avond was top! Dikke merci!
Sofie schreef op 5 april 2022 om 17:05
Voor ons trouwfeest deden wij beroep op photoboothwestvlaanderen en onze gasten waren lovend. Topkwaliteit en leuke accessoires! Ook wij waren zeer tevreden van de service. Een aanrader om je feest naar een hoger niveau te tillen!
VVD schreef op 4 april 2022 om 11:20
Gewoonweg in één woord TOPSERVICE !!! We hebben enorm veel plezier gehad. Mooi ontwerp van foto, levering super, ...tot de volgende
Nele schreef op 29 maart 2022 om 11:54
Wat was deze photobooth een fantastische aanvulling op ons jubileumfeest . De box is op zich al prachtig en paste volledig binnen het thema van ons 'roaring 20's' feest. De gasten hadden niet veel nodig om zich voor de camera volledig te laten gaan 🙂 Leuk om de gasten op die manier ook een toffe herinnering aan het feest te kunnen meegeven. Zowel de individuele foto's als de prints krijg je daags nadien al via wetransfer toegestuurd. Communicatie, service (voor & na) ... allemaal top! Een dikke 10!!!
Mathieu Watthez schreef op 20 februari 2022 om 19:17
Wij hebben op 12/02/2022 een photobooth laten plaatsen op ons huwelijk. Er was niks op aan te merken. Toen we toekwamen op onze locatie stond alles al klaar en kon hij meteen in gebruik worden genomen. Hij werd op het afgesproken uur opgehaald zonder dat we het hebben gemerkt. Ik kan ook iedereen aanraden om er één te plaatsen. Ik heb gemerkt dat een photobooth ook voor een leuke connectie zorgt tussen mensen die elkaar niet kennen. Ook de foto’s die je achterna krijgt zijn hilarisch. Deze alleen al zijn de prijs waard 😉
Elsa & Jens schreef op 18 februari 2022 om 18:44
Op 29 januari hebben we de photobooth gebruikt op ons huwelijksfeest. Service 10/10. De communicatie verliep zeer vlot om alles te regelen. Bij aankomst op ons huwelijksfeest stond de photobooth reeds klaar en op het einde terug opgehaald. Geen zorgen. De strips zijn een mooie herinnering voor onze gasten, alsook de afbeeldingen die we de dag nadien al via mail ontvingen zijn een mooie herinnering voor ons!
Jochen en Sofie schreef op 31 december 2021 om 15:19
Wij hebben 30 Dec 2021 een photobooth gezet op onze trouw. Ze kwam traag op gang maar eens ze vertrokken was, iedereen wou er op gaan. Er zijn fantastische fotos genomen geweest. De ene al zotter dan de andere. Ook het contact verliep super vlot. Bij vragen of suggesties werden deze heel snel behandeld. Wij zijn zeer tevreden van de service die ons werd aangeboden en moesten we ooit nog eens een photobooth nodig hebben zouden we zeker weer service doen op photobooth west vlaanderen!!
Sarah schreef op 11 december 2021 om 22:36
de photobooth gebruikt op ons trouwfeest. Top service ! Duidelijke communicatie, perfecte timing en prachtige foto's met ons eigen ontwerp onderaan de fotostrip, een echte aanrader !
Nikka schreef op 2 november 2021 om 21:04
Vlotte communicatie, goeie afspraken en mooi aangekleed!!! Een aanrader!!!
Anne-Laure Lannoo schreef op 2 november 2021 om 11:25
De foto's van de foto booth zijn een heel leuke herinnering aan het feest. Ook een hele leuke bezigheid en entertainment voor de kinderen. Ook was de service top!!
Jene schreef op 31 oktober 2021 om 10:58
De Photobooth was top. Zeker een aanrader op ieder trouwfeest. Is ook een heel tof aandenken voor iedereen. Nog eens bedankt voor de goeie service
Elke en Lorenzo schreef op 23 oktober 2021 om 23:19
Wat was het fantastisch om deze photobooth op onze trouw te hebben. Onze gasten amuseerden zich rot en waren niet te stoppen Bedankt zo hebben wij onvergetelijke herinneringen
VIVES campus Torhout schreef op 23 oktober 2021 om 09:26
Mooie photobooth, correcte afspraken, fijne fotograaf. De photobooth is een absolute meerwaarde voor een event. Wij hebben die gebruikt tijdens de diplomering en werd gretig gebruikt.
Axel & Astrid schreef op 13 oktober 2021 om 19:46
Alles zeer vlot en spontaan geregeld, altijd snel antwoord bij vragen. De photobooth is een grote meerwaarde op een feest om mooie en grappige herinneringen aan over te houden. Het viel zo in de smaak dat gasten stonden aan te schuiven om een foto te kunnen nemen. Nadien ook snel alle foto's digitaal gekregen. Kortom een echte voltreffer!
Annelies schreef op 4 oktober 2021 om 13:56
De photobooth op ons personeelsfeest was SUPER !! Héél wat hilariteit en megatoffe foto's! Ook alle praktische afspraken verliepen vlot én probleemloos. Ik zal deze photobooth zeker nog boeken voor toekomstige feesten !!
Robin & Julie schreef op 30 september 2021 om 17:55
De photobooth op ons huwelijk was een schot in de roos! We konden ons eigen ontwerp op de prints zetten en we hebben er heel wat hilarische foto's van ons gasten aan overgehouden. We zouden het meteen opnieuw doen!
Wim & Tine schreef op 26 september 2021 om 22:22
De photobooth is een aanrader voor jong en oud en heeft het feest extra kleur gegeven. De foto's zijn van uitstekende kwaliteit. De praktische regelingen zijn vlekkeloos verlopen. Een absolute meerwaarde!
Shari schreef op 20 september 2021 om 20:42
De photobooth was een succes op ons feest! Zeker een aanrader!
An schreef op 12 september 2021 om 17:53
Dit was echt een meerwaarde voor ons feestje (25 jaar getrouwd en 50 jaar). Leuke mooie booth. De gasten hebben zich kostelijk geamuseerd hiermee.
Hanne schreef op 1 september 2021 om 16:39
De photobooth was een extraatje op ons feest! Iedereen vond het heel leuk om er eens “gek” te gaan doen. Trouwens hele goede kwaliteit van foto’s! Zeker een aanrader op ieder feestje! En een hele vlotte communicatie om alles te regelen. TOP!
Annick Anseeuw schreef op 30 augustus 2021 om 14:42
Wat een service!!! Alles wordt mooi klaargezet en opgeruimd. De photobooth geeft iets extra aan je feest. De mensen komen wat losser en er worden mooie herinneringen gemaakt. Een aanrader voor groot en klein.
Elke Van de Casteele schreef op 15 augustus 2021 om 18:54
Van begin tot einde was er plezier met de photobooth, iedereen vond dit super. Het is echt een meerwaarde op je feest. Vlotte communicatie om alles te regelen! Een echte aanrader!
Shauni Simoen schreef op 25 juli 2021 om 18:22
Heel tevreden! De photobooth stond met alle attributen klaar nog voor het feest begon en was heel leuk om te gebruiken. Om 00u kwam er plots geen foto meer uit en na een telefoontje werd dit direct opgelost en konden we een kwartier later nog lachen en gieren van de foto’s die toen nog gemaakt werden. Zeker aan te raden!
Maddelin schreef op 12 juli 2021 om 14:23
Wat een top service!!! Vlotte mailing om alles te regelen, geen enkele vraag was teveel. Aangepaste kaartjes met persoonlijk lettertype, alles kon geregeld worden. Ons trouwfeest had een meerwaarde door deze photobooth! Een echte aanrader.
Liselotte Desmaryl schreef op 5 juli 2021 om 11:38
Top ervaring! Iedereen moet deze photobooth zeker hebben op zijn feest!! De photobooth maakt de sfeer wat losser, grappiger en iedereen was laaiend enthousiast! Kurt is een aangenaam persoon die alle wensen in acht neemt! We waren zeer aangenaam verrast met het resultaat en de foto's. TOP SERVICE, GOEDE KWALITEIT, enz. We kunnen blijven doorgaan met de positieve items aan te halen!
Jennifer Logghe schreef op 22 juni 2021 om 19:46
Kurt was een enorme meerwaarde op het afscheid 6e leerjaar. Zowel de kids als de ouders waren superenthousiast! Professioneel & to-the-point; service conform vooraf gemaakte afspraken, een ECHTE aanrader! Kurt bleef er ook de hele avond bij wat een verademing was, ook accessoires had hij bij, kortom: alles wat je wenst op je evenement. Zou ik zeker opnieuw doen en reeds bij diverse mensen aangeraden. Dankjewel Kurt!
Pauwelyn Dorethé schreef op 28 september 2020 om 10:40
De photobooth was een enorme meerwaarde op ons feest. Ik zou het iedereen aanbevelen. Het is een plezier voor klein en groot en zeer gebruiksvriendelijk. Perfecte service, alles stond klaar opgesteld bij aankomst. Voor herhaling vatbaar.
Balta Group schreef op 4 februari 2020 om 19:09
Aanrader! Heel leuke photobooth en flexibel: we mochten onze eigen photo-props meenemen. Ook handig dat Kurt tijdens het feest aanwezig blijft zodat wij er ons niks moeten van aantrekken. Geen probleem om achteraf nog digitale foto's te vragen die we niet tijdig hadden kunnen downloaden. Bedankt!
Floralux schreef op 26 december 2019 om 16:17
Wij gebruikten de photobooth voor de 2de maal op ons personeelsfeest en het was opnieuw een schot in de roos. Men bleef maar aanschuiven voor de gekste foto's met de toffe attributen en de kwaliteit van de foto's is perfect. We kregen achteraf ook zeer snel de digitale versie van de foto's. TOP service zowel voor, tijdens als na ons feest, bedankt Kurt!
Sarah en Thomas schreef op 7 december 2019 om 17:28
We hebben veel complimenten gehad op de photobooth op ons trouwfeest. Het is geen moment ongebruikt geweest! Heel veel keuze aan attributen, vlotte plaatsing en afbraak. We zouden het meteen opnieuw doen!
Fenella schreef op 18 november 2019 om 09:53
Voor dag van de kinderbegeleider hebben wij de photobooth ingehuurd. Top service, mooie foto's, vlotte samenwerking, leuke attributen. Zeker en vast een aanrader.
Kathy Meganck schreef op 16 november 2019 om 11:58
Wij hebben Photo Booth ingehuurd voor de viering van 60 jaar markant! Een aanrader en iedereen was super enthousiast! Snelle service, mooie kwaliteit van foto's. Kurt Bedankt
evelyne schreef op 13 november 2019 om 10:11
De photobooth is een aanrader. Het maakt je feest compleet. Mooie kwaliteit van foto's. Aanwezigen waren superenthousiast.
Nele Dedeurwaerder schreef op 21 oktober 2019 om 17:26
De photobooth was zeer leuk: heel wat materiaal en mooie omkadering. De levering en ophaling was stipt en correct! Aanrader!
Shelly schreef op 20 oktober 2019 om 12:04
De photobooth was top! Stond daar bij het toekomen en is opgehaald zonder daar ook maar iets van gemerkt te hebben. Mensen waren super enthousiast ! Zeker en vast een aanrader! Doe zo verder!
Tahnee Verkempinck schreef op 14 oktober 2019 om 09:23
Nadat ik deze zomer zelf gebruik kon maken van deze fotobooth op een huwelijk, besloot ik deze zelf in te huren. De foto's zijn prachtig qua belichting en de achtergrond kan zelf gekozen worden. De samenwerking met Kurt verloopt SUPER. Hij is heel vriendelijk en antwoordt zeer snel op je mails. Ik kan deze fotobooth alleen maar aanbevelen!
Maaike & Ruben schreef op 7 oktober 2019 om 12:25
De fotobooth op onze trouw was een hoogtepunt voor onze gasten. Het is een leuk aandenken en het is nog eens leuk om te doen ook. We hebben hierna ook de foto's gekregen wat voor grappige momenten zorgt! TOP samenwerking, we zijn zeer tevreden van jullie!
Els Hosten schreef op 24 september 2019 om 09:39
We hebben de photobooth ingezet als extra animatie bij Oostduinkerke-Kids. Zowel de kinderen als de volwassenen waren superenthousiast en hebben zich ten volle uitgeleefd! Kwaliteit van de foto's is heel goed en Kurt levert een excellente service. Dit initiatief is zeker voor herhaling vatbaar!
Dienst Toerisme & Erfgoed De Haan schreef op 19 september 2019 om 15:57
Voor de expo 'mode in de Belle Epoque' op Trammelant hebben we deze zomer de retro-fotobooth ingehuurd. Een groot succes bij zowel het jonge als minder jonge publiek! Mooie booth, vlotte samenwerking, gepersonaliseerde fotoprint en een top service de dag zelf. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, Kurt.
Aude en Niels schreef op 17 september 2019 om 13:42
We hebben de fotobooth gehuurd voor onze trouw. Iedereen vond hem zeer mooi en goed van kwaliteit, belichting,... De dag nadien kregen we al onze foto’s digitaal. Toffe herinnering! Zeker voor herhaling vatbaar!
Mario Deplacie schreef op 25 augustus 2019 om 21:11
Topservice. 100% correcte en zeer snelle opvolging en afspraken. Op ieder feest aan te raden
Julie&Wim schreef op 24 augustus 2019 om 17:24
De photobooth stond vorige week vrijdag op onze trouw. Heel fijne reacties gekregen! Goede kwaliteit van prints, mooi achtergrond en leuke accessoires. We kregen de foto's onmiddellijk de dag nadien toegestuurd! Heel goede service vooraf en de photobooth werd op het einde van het feest zonder problemen terug afgebroken. We hoefden ons nergens om te bekommeren en onze gasten hadden de tijd van hun leven! Bedankt Kurt.
Tamara Lefevre schreef op 11 augustus 2019 om 21:46
Wij zijn heel tevreden over de service van de photobooth. Het was een zeer leuke ervaring en met veel positieve dingen die genodigden ermee gedaan hebben. Is leuk nagenieten
Rebecca schreef op 11 augustus 2019 om 14:27
Gisteren stond op trouwfeest van mijn zoon flitspaal van Photobooth Koekelare. Mega content over de service en dit was een groot succes. Zou het direct opnieuw bestellen voor gelijk welk feest! Bedankt Kurt
Daan Schaubroeck schreef op 22 juli 2019 om 16:44
Wij hadden de photobooth op ons trouwfeest en het was een topper! Normale foto's, gekke foto's... de ganse avond was dit een groot succes! Foto's van heel goeie kwaliteit en telkens in tweevoud zodat er steeds een exemplaar in ons gastenboek kon geplakt worden. Toffe aandenken! Levering en begeleiding was pico Bello in orde. Ook ophaling van de booth tijdens ons feest ging heel vlot en verstoorde de dansvreugde absoluut niet. Een must have en deze photobooth is ideaal!
Surya vandevoorde schreef op 22 juli 2019 om 10:17
Wij waren super tevreden over de booth. Hij paste 100 % in onze zaal setting en het was een enorm succes bij de gasten. Heel goede kwaliteit en service. Een goede communicatie en dienst. Totaal zorgeloos genieten en zeker de prijs waard!! Niet twijfelen gewoon doen!
Lampaert tessa schreef op 14 juli 2019 om 21:46
De fotobooth was een voltreffer op ond feest, al onze gasten en ook wij waren zeer tevreden! Prijs/kwaliteit perfect en ook een perfecte service die verleend wordt. Gewoonweg top!
Stefanie en Wim schreef op 13 juli 2019 om 17:27
Zeer leuke ervaring met fotobooth. Super service en alles dik in orde. Mensen vinden dit ook zeer leuk om dit te doen tijdens feest. Het was zeker de moeite waard dit te doen, onvergeetelijke beelden. Bedankt!
Nick & Els schreef op 1 juli 2019 om 12:43
Wij hadden getwijfeld of wij al dan niet een photobooth zouden plaatsen maar zijn achteraf supertevreden dat wij dit hebben gedaan. De photobooth was een schot in de roos. De gasten hebben zich rot geamuseerd voor de camera en voor ons was het plezier dubbel, de avond zelf en daags nadien als we alle foto's van de gasten konden bekijken. SUPER!!! Ook de service was TOP. Goede communicatie vooraf en de dag zelf is ook alles vlekkeloos verlopen. Een echter AANRADER!!!
Saskia Verburgh Besox schreef op 1 juli 2019 om 10:00
Wat een prachtige afsluiter van onze teambuilding en wat een service ! Komen plaatsen en een controle erbij voor mochten er foto's tekort zijn, wat zeker het geval niet was. Prijs kwaliteit zeer goed! We zullen zeker en vast nog eens gebruik maken van de photobooth ! Dank je wel!
Vandepoele Cyndy schreef op 30 juni 2019 om 13:34
Ons personeelsfeest was terug geslaagd met een toestel van Photoboot West-Vlaanderen. Een goede communicatie, direct bereikbaar bij problemen en goede prijs-kwaliteit. Wij deden reeds een tweede maal beroep op deze service, een aanrader!
charlotte vandenberghe schreef op 23 juni 2019 om 12:17
vanaf het eerste contact verliep alles SUPER. Ontzettend vriendelijk. De gasten op ons trouwfeest hebben zich volledig laten gaan. Er was een klein defect maar Kurt kwam direct af met een grote glimlach. Niemand van de gasten had er iets van gemerkt. Een fantastische ervaring om met Kurt te mogen samenwerken. Kurt, dank je wel groetjes Charlotte (het stresskip) 🙂
Leen schreef op 18 juni 2019 om 12:16
Fijne samenwerking. Vrijdagavond gebeld of er op zaterdag nog een photobooth vrij was. Last minute maar gelukt. Snelle afspraken via email gemaakt, volgende dag levering. Kwaliteit
Wim Oversteyns schreef op 19 mei 2019 om 23:32
De photobooth was erg geliefd bij jong en oud en heeft veel positieve reacties gekregen van de gasten op het communiefeest. De photobooth werd kant en klaar geleverd, klaar voor onmiddellijk gebruik en met veel degelijke attributen voor nog leukere foto's. Goed om weten dat de photobooth is uitgerust met een professioneel fototoestel zodat de foto's van heel goede kwaliteit zijn. Deze kan je tevens digitaal verkrijgen na afloop en het resultaat is ronduit indrukwekkend. Ook naar service toe is alles perfect verlopen; van de initiële contactname, overleg van fotoformaten, plaatsing en ophaling fotobooth en doorsturen van digitale foto's. Een absolute aanrader wat ons betreft!
Liesl & Hendrik schreef op 11 mei 2019 om 21:29
Een echte aanrader! Heel veel positieve reacties gekregen op ons trouwfeest. Top service, alles was tiptop in orde en Kurt blijft in de buurt indien nodig. Een heel mooie photobooth met heel leuke attributen. We hebben al goed gelachen met de foto's en raden het zeker iedereen aan!!! Bedankt Kurt !
Patrick & Dorine schreef op 14 april 2019 om 12:50
Photo booth op een trouwfeest was een schot in de roos !!! Retro look paste perfect in het kader, top kwaliteit van foto's ...en super service van kurt...patrick en dorine 13 april 2019
Renaer Mario schreef op 7 april 2019 om 18:32
Een echte aanrader voor wie het voor allesomvattend professioneel werk heeft. Beter kan je mijn inziens niet krijgen. Bedankt Kurt voor het geleverde werk op ons huwelijksfeest!! Mario en Vanessa.
Elsie Labens schreef op 10 maart 2019 om 14:57
Het personeelsfeest 2019 van Ardo Koolskamp-Kortemark kreeg met Photoboot West-Vlaanderen van Kurt een hele toffe extra! Onze collega's beleefden heel wat fun met de photoboot én een toffe souvenir! Heel correcte samenwerking met Kurt. Dank je wel!
Dienst Vrije Tijd Zonnebeke schreef op 5 februari 2019 om 09:12
Tijdens onze opendeurdag deden wij beroep op de photobooth van Kurt. Wat een prachtige opstelling! Heel amusant... De deelnemers beleefden een leuke namiddag en kregen een mooie souvenir mee naar huis. Ook de samenwerking met Kurt was prima, vlot contact vooraf en achteraf. Zeker een aanrader!!
VIVES, campus Torhout schreef op 22 oktober 2018 om 10:46
Een schot in de roos! We gebruikten de fotobooth tijdens de receptie van de diplomering voor de bachelors leraar lager en secundair onderwijs. Het was rijtje schuiven om een foto te nemen. Iedereen wilde er eentje. Een prima service, contact vooraf en correcte afhandeling. En de fotobooth zelf... heerlijk retro. Mooi gedaan.
Robland schreef op 18 september 2018 om 08:31
tijdens ons bedrijfsevent voor ons 50-jarig bestaan hadden wij een fotobooth staan. De communicatie is vooraf per mail en per telefoon verlopen. Kurt was heel behulpzaam en gaf ons alle nodige informatie. Onze klanten en onze collega's vonden het TOP om foto's te kunnen maken met de nodige accessoires. Wij gaan in de toekomst zeker nog samenwerken en jullie aanraden bij vrienden en familie.
Jana Hillewaert schreef op 4 september 2018 om 14:12
Op 18/08/2018 zijn wij getrouwd. Last minute toch nog beslist om een photobooth te laten plaatsen. Hierbij zijn wij in contact gekomen met Kurt, hoewel wij elkaar nooit persoonlijk ontmoet hebben en alles via berichten geregeld en gebeurt is kan ik niet anders zeggen dan dat het een zeer vlotte en fantastische communicatie was! Alles was tiptop in orde, naar onze wensen in orde gebracht. Super vriendelijke en snelle service, niets is teveel gevraagd... de photobooth zelf was heel leuk en authentiek, een mooi stuk in de decoratie, valt zeker niet op door de ‘vintage’ look... We hebben er zeer veel complimenten over gekregen dat het zo leuk was, een schitterend idee, een soort van ijsbreker zeg maar... Voor ons was het zeker een meerwaarde voor ons huwelijksfeest!! Wij raden het iedereen aan!!
Stefanie & Kenny schreef op 7 augustus 2018 om 08:49
Onze trouwdag werd 1 onvergetelijke dag En als dit alles op camera kon werden vastgelegd ervaren we terug dat gevoel.... onbeschrijfelijk. raad echt iedereen aan om toch wel één keer te trouwen met het ventje of vrouwke van jullie leven x
Thijs en Ecy schreef op 1 juli 2018 om 15:36
in 1 woord: TOP!!!!! Aan iedereen aan te raden. super service, super vriendelijk, prachtige fotobooth....chapeau!
Lyndsay Verbrugghe schreef op 25 juni 2018 om 22:26
Coolste photobooth ooit ! Top service en prachtige fotos als resultaat ! Zeker aan te bevelen !
Roels Julie schreef op 18 juni 2018 om 08:26
Wij hebben voor ons bedrijfsfeest beroep gedaan op deze fantastische photobooth! Top service! Zeker een aanrader!
Tom & Monica schreef op 22 mei 2018 om 09:29
Voor ons huwelijksfeest beroep gedaan op deze top fotobooth! Van een topservice gesproken: Kurt blijft aanwezig (moest het ooit nodig zijn..) alles bespreekbaar, tiptop geregeld qua opzet / afbraak, foto's downloadbaar terwijl je zelf nog moet bekomen van je feestje, eerlijke prijs, maar vooral een toffe (West-Vlaamse!?) pé!
Kelly en Glenn schreef op 22 mei 2018 om 01:22
Super leuk. De photobooth was een echte attractie op ons huwelijksfeest. Goeie kwaliteit van foto’s en alles in tweevoud. Achteraf alle foto’s op een stick gekregen. Top service. Niets was teveel. Bij storingen direct gekomen.
luc & hannie schreef op 13 mei 2018 om 10:56
gewoonweg toppie , kwaliteit foto's super , service zeker in orde en we wilden vuur we hadden vuur #brandweerwaardig# geen enkele aanpassing is teveel een heel mooi aandenken aan ons 25 jaar huwelijksjubileum nog eens een dikke merci
Anne-Mie Maet schreef op 7 mei 2018 om 16:56
Beste Kurt Op 26/04/2018 hebben we een photobooth 2.0 bij jou gehuurd voor het pensioenfeest van onze collega Greta. Iedereen was laaiend enthousiast. De foto's werden al een paar dagen later digitaal afgeleverd en waren van topkwaliteit. Zeker een aanrader en ook van prijs zit dit echt heel goed. Heel leuk dat de photobooth ook een retro uitzicht heeft, nostalgie van vroeger. mvg Anne-Mie Maet firma Daeninck & Deweerdt