Voordelen

Een photobooth (of “fotohok”) is een combinatie van een automatische camera, touchscreen en printer waarmee je in een mum van tijd echte kwaliteitsfoto’s print. 

Met een photobooth op je trouwfeest, communiefeest of bedrijfsevent tover je meteen een glimlach op het gezicht van je gasten. Alleen al de aanwezigheid van zo’n flitsende fotozuil maakt jong en oud goed gezind.

Kies je voor PhotoBooth West-Vlaanderen dan sla je zeven vliegen in één klap.

Professionele photobooth
Zaakvoerder Kurt Van Roye heeft een fotografieopleiding achter de rug. Hij weet dus wat nodig is voor de beste foto’s. Daarom is de photoboot van Photobooth West-Vlaanderen uitgerust met een Nikon spiegelreflexcamera. En met een professionele DNP-kwaliteitsprinter. 

Resultaat? Kiekjes van de beste kwaliteit binnen de tien seconden. (Gepersonaliseerd met je logo, naam of datum als je dat wilt.)

Begeleiding van een fotograaf
De juiste lichtinval, de beste instelling van de camera, de meest ideale opstelling van de photobooth en de flitser met paraplu…: niet alleen kwalitatief materiaal is belangrijk maar ook de manier waarop het gebruikt wordt. Fotograaf Kurt zorgt ervoor dat de photobooth optimaal geïnstalleerd is en houdt, indien gewenst, tijdens je feest of event een oogje in het zeil. Als organisator hoef je dus niets te doen.

Assistentie van A tot Z
Een photobooth installeren vraagt niet veel werk maar op het moment van je feest of event heb je wel wat anders aan je hoofd. Laat daarom de opstelling, installatie en opruiming van je photobooth over aan de vakmensen van Photobooth West-Vlaanderen.

Originele photobooth
De ene photobooth is de andere niet. Bij Photobooth West-Vlaanderen huur je een fotozuil in vintagestijl. Zo’n originele blikvanger vind je nergens anders. Neem daarbij nog eens de vintage foto achtergronden en je weet meteen waarom tientallen trouwkoppels en bedrijven kiezen voor Photobooth West-Vlaanderen.

Artistieke accessoires
Bij een fotoshoot in stijl horen ‘props’.  Originele accessoires geven een foto net iets extra. Als je een photoboot huurt bij Photobooth West-Vlaanderen krijg je er een ruim gamma decoratieve elementen bij: pruiken, hoeden, brillen, boa’s, naamkaartjes, snoezige smileys, … Alleen al het geschikte accessoire uitkiezen zorgt voor plezier. 

Nu ook de mogelijkheid om je eigen quotes te laten graveren voor slechts 45 euro.

pakket 5 : https://www.photoboothwestvlaanderen.be/prijzen/

Digitaal naslagwerk
Tijdens je feest of event krijgen je fotomodellen meteen hun prints mee naar huis. Ook jij als organisator krijgt een aandenken. Meer dan één zelfs. Je krijgt alle gemaakte foto’s digitaal aangeleverd nadien. Zo kun je de meest grappige foto’s verwerken in een aftermovie, gebruiken voor je nieuwsbrief, op sociale media, in een sfeervolle collage of fotoboek…

Ook te huur voor kortere periodes
Wil je graag een photobooth op je communiefeest, babyborrel, verjaardagsfeestje, personeelsevent, nieuwjaarsdrink…? Dat kan. Je kan bij Photobooth West-Vlaanderen al een fotohok huren vanaf 5 uur.

Misschien wel gratis:
Nog tot eind 2024 maak je kans op een gratis photobooth. Op 31 december 2024 wordt één van de nieuwe klanten geloot die de volledige huur en investering terugbetaald krijgt. Misschien ben jij dat wel;-). 

 

 

 

 

Fotohok - photobooth - fotobooth - fotobox
Average rating:  
 0 reviews