Wat zeggen klanten

Tientallen bedrijven en particulieren deden al een beroep op Photoboot West-Vlaanderen om extra swung en sfeer te geven aan hun feest of event.

Kijk en lees hieronder hoe enthousiast ze zijn. 

 

En dit vond ik ervan

 
 
 
 
 
 
Dankuwel om even te tijd te nemen om onze Photobooth te beoordelen!
53 berichten.
Pauwelyn Dorethé schreef op 28 september 2020 om 10:40:
De photobooth was een enorme meerwaarde op ons feest. Ik zou het iedereen aanbevelen. Het is een plezier voor klein en groot en zeer gebruiksvriendelijk. Perfecte service, alles stond klaar opgesteld bij aankomst. Voor herhaling vatbaar.
Balta Group schreef op 4 februari 2020 om 19:09:
Aanrader! Heel leuke photobooth en flexibel: we mochten onze eigen photo-props meenemen. Ook handig dat Kurt tijdens het feest aanwezig blijft zodat wij er ons niks moeten van aantrekken. Geen probleem om achteraf nog digitale foto's te vragen die we niet tijdig hadden kunnen downloaden. Bedankt!
Floralux schreef op 26 december 2019 om 16:17:
Wij gebruikten de photobooth voor de 2de maal op ons personeelsfeest en het was opnieuw een schot in de roos. Men bleef maar aanschuiven voor de gekste foto's met de toffe attributen en de kwaliteit van de foto's is perfect. We kregen achteraf ook zeer snel de digitale versie van de foto's. TOP service zowel voor, tijdens als na ons feest, bedankt Kurt!
Sarah en Thomas schreef op 7 december 2019 om 17:28:
We hebben veel complimenten gehad op de photobooth op ons trouwfeest. Het is geen moment ongebruikt geweest! Heel veel keuze aan attributen, vlotte plaatsing en afbraak. We zouden het meteen opnieuw doen!
Fenella schreef op 18 november 2019 om 09:53:
Voor dag van de kinderbegeleider hebben wij de photobooth ingehuurd. Top service, mooie foto's, vlotte samenwerking, leuke attributen. Zeker en vast een aanrader.
Kathy Meganck schreef op 16 november 2019 om 11:58:
Wij hebben Photo Booth ingehuurd voor de viering van 60 jaar markant! Een aanrader en iedereen was super enthousiast! Snelle service, mooie kwaliteit van foto's. Kurt Bedankt
evelyne schreef op 13 november 2019 om 10:11:
De photobooth is een aanrader. Het maakt je feest compleet. Mooie kwaliteit van foto's. Aanwezigen waren superenthousiast.
Nele Dedeurwaerder schreef op 21 oktober 2019 om 17:26:
De photobooth was zeer leuk: heel wat materiaal en mooie omkadering. De levering en ophaling was stipt en correct! Aanrader!
Shelly schreef op 20 oktober 2019 om 12:04:
De photobooth was top! Stond daar bij het toekomen en is opgehaald zonder daar ook maar iets van gemerkt te hebben. Mensen waren super enthousiast ! Zeker en vast een aanrader! Doe zo verder!
Tahnee Verkempinck schreef op 14 oktober 2019 om 09:23:
Nadat ik deze zomer zelf gebruik kon maken van deze fotobooth op een huwelijk, besloot ik deze zelf in te huren. De foto's zijn prachtig qua belichting en de achtergrond kan zelf gekozen worden. De samenwerking met Kurt verloopt SUPER. Hij is heel vriendelijk en antwoordt zeer snel op je mails. Ik kan deze fotobooth alleen maar aanbevelen!
Maaike & Ruben schreef op 7 oktober 2019 om 12:25:
De fotobooth op onze trouw was een hoogtepunt voor onze gasten. Het is een leuk aandenken en het is nog eens leuk om te doen ook. We hebben hierna ook de foto's gekregen wat voor grappige momenten zorgt! TOP samenwerking, we zijn zeer tevreden van jullie!
Els Hosten schreef op 24 september 2019 om 09:39:
We hebben de photobooth ingezet als extra animatie bij Oostduinkerke-Kids. Zowel de kinderen als de volwassenen waren superenthousiast en hebben zich ten volle uitgeleefd! Kwaliteit van de foto's is heel goed en Kurt levert een excellente service. Dit initiatief is zeker voor herhaling vatbaar!
Dienst Toerisme & Erfgoed De Haan schreef op 19 september 2019 om 15:57:
Voor de expo 'mode in de Belle Epoque' op Trammelant hebben we deze zomer de retro-fotobooth ingehuurd. Een groot succes bij zowel het jonge als minder jonge publiek! Mooie booth, vlotte samenwerking, gepersonaliseerde fotoprint en een top service de dag zelf. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, Kurt.
Aude en Niels schreef op 17 september 2019 om 13:42:
We hebben de fotobooth gehuurd voor onze trouw. Iedereen vond hem zeer mooi en goed van kwaliteit, belichting,... De dag nadien kregen we al onze foto’s digitaal. Toffe herinnering! Zeker voor herhaling vatbaar!
Mario Deplacie schreef op 25 augustus 2019 om 21:11:
Topservice. 100% correcte en zeer snelle opvolging en afspraken. Op ieder feest aan te raden
Julie&Wim schreef op 24 augustus 2019 om 17:24:
De photobooth stond vorige week vrijdag op onze trouw. Heel fijne reacties gekregen! Goede kwaliteit van prints, mooi achtergrond en leuke accessoires. We kregen de foto's onmiddellijk de dag nadien toegestuurd! Heel goede service vooraf en de photobooth werd op het einde van het feest zonder problemen terug afgebroken. We hoefden ons nergens om te bekommeren en onze gasten hadden de tijd van hun leven! Bedankt Kurt.
Tamara Lefevre schreef op 11 augustus 2019 om 21:46:
Wij zijn heel tevreden over de service van de photobooth. Het was een zeer leuke ervaring en met veel positieve dingen die genodigden ermee gedaan hebben. Is leuk nagenieten
Rebecca schreef op 11 augustus 2019 om 14:27:
Gisteren stond op trouwfeest van mijn zoon flitspaal van Photobooth Koekelare. Mega content over de service en dit was een groot succes. Zou het direct opnieuw bestellen voor gelijk welk feest! Bedankt Kurt
Daan Schaubroeck schreef op 22 juli 2019 om 16:44:
Wij hadden de photobooth op ons trouwfeest en het was een topper! Normale foto's, gekke foto's... de ganse avond was dit een groot succes! Foto's van heel goeie kwaliteit en telkens in tweevoud zodat er steeds een exemplaar in ons gastenboek kon geplakt worden. Toffe aandenken! Levering en begeleiding was pico Bello in orde. Ook ophaling van de booth tijdens ons feest ging heel vlot en verstoorde de dansvreugde absoluut niet. Een must have en deze photobooth is ideaal!
Surya vandevoorde schreef op 22 juli 2019 om 10:17:
Wij waren super tevreden over de booth. Hij paste 100 % in onze zaal setting en het was een enorm succes bij de gasten. Heel goede kwaliteit en service. Een goede communicatie en dienst. Totaal zorgeloos genieten en zeker de prijs waard!! Niet twijfelen gewoon doen!
Lampaert tessa schreef op 14 juli 2019 om 21:46:
De fotobooth was een voltreffer op ond feest, al onze gasten en ook wij waren zeer tevreden! Prijs/kwaliteit perfect en ook een perfecte service die verleend wordt. Gewoonweg top!
Stefanie en Wim schreef op 13 juli 2019 om 17:27:
Zeer leuke ervaring met fotobooth. Super service en alles dik in orde. Mensen vinden dit ook zeer leuk om dit te doen tijdens feest. Het was zeker de moeite waard dit te doen, onvergeetelijke beelden. Bedankt!
Nick & Els schreef op 1 juli 2019 om 12:43:
Wij hadden getwijfeld of wij al dan niet een photobooth zouden plaatsen maar zijn achteraf supertevreden dat wij dit hebben gedaan. De photobooth was een schot in de roos. De gasten hebben zich rot geamuseerd voor de camera en voor ons was het plezier dubbel, de avond zelf en daags nadien als we alle foto's van de gasten konden bekijken. SUPER!!! Ook de service was TOP. Goede communicatie vooraf en de dag zelf is ook alles vlekkeloos verlopen. Een echter AANRADER!!!
Saskia Verburgh Besox schreef op 1 juli 2019 om 10:00:
Wat een prachtige afsluiter van onze teambuilding en wat een service ! Komen plaatsen en een controle erbij voor mochten er foto's tekort zijn, wat zeker het geval niet was. Prijs kwaliteit zeer goed! We zullen zeker en vast nog eens gebruik maken van de photobooth ! Dank je wel!
Vandepoele Cyndy schreef op 30 juni 2019 om 13:34:
Ons personeelsfeest was terug geslaagd met een toestel van Photoboot West-Vlaanderen. Een goede communicatie, direct bereikbaar bij problemen en goede prijs-kwaliteit. Wij deden reeds een tweede maal beroep op deze service, een aanrader!
charlotte vandenberghe schreef op 23 juni 2019 om 12:17:
vanaf het eerste contact verliep alles SUPER. Ontzettend vriendelijk. De gasten op ons trouwfeest hebben zich volledig laten gaan. Er was een klein defect maar Kurt kwam direct af met een grote glimlach. Niemand van de gasten had er iets van gemerkt. Een fantastische ervaring om met Kurt te mogen samenwerken. Kurt, dank je wel groetjes Charlotte (het stresskip) 🙂
Leen schreef op 18 juni 2019 om 12:16:
Fijne samenwerking. Vrijdagavond gebeld of er op zaterdag nog een photobooth vrij was. Last minute maar gelukt. Snelle afspraken via email gemaakt, volgende dag levering. Kwaliteit
Wim Oversteyns schreef op 19 mei 2019 om 23:32:
De photobooth was erg geliefd bij jong en oud en heeft veel positieve reacties gekregen van de gasten op het communiefeest. De photobooth werd kant en klaar geleverd, klaar voor onmiddellijk gebruik en met veel degelijke attributen voor nog leukere foto's. Goed om weten dat de photobooth is uitgerust met een professioneel fototoestel zodat de foto's van heel goede kwaliteit zijn. Deze kan je tevens digitaal verkrijgen na afloop en het resultaat is ronduit indrukwekkend. Ook naar service toe is alles perfect verlopen; van de initiële contactname, overleg van fotoformaten, plaatsing en ophaling fotobooth en doorsturen van digitale foto's. Een absolute aanrader wat ons betreft!
Liesl & Hendrik schreef op 11 mei 2019 om 21:29:
Een echte aanrader! Heel veel positieve reacties gekregen op ons trouwfeest. Top service, alles was tiptop in orde en Kurt blijft in de buurt indien nodig. Een heel mooie photobooth met heel leuke attributen. We hebben al goed gelachen met de foto's en raden het zeker iedereen aan!!! Bedankt Kurt !
Patrick & Dorine schreef op 14 april 2019 om 12:50:
Photo booth op een trouwfeest was een schot in de roos !!! Retro look paste perfect in het kader, top kwaliteit van foto's ...en super service van kurt...patrick en dorine 13 april 2019
Renaer Mario schreef op 7 april 2019 om 18:32:
Een echte aanrader voor wie het voor allesomvattend professioneel werk heeft. Beter kan je mijn inziens niet krijgen. Bedankt Kurt voor het geleverde werk op ons huwelijksfeest!! Mario en Vanessa.
Elsie Labens schreef op 10 maart 2019 om 14:57:
Het personeelsfeest 2019 van Ardo Koolskamp-Kortemark kreeg met Photoboot West-Vlaanderen van Kurt een hele toffe extra! Onze collega's beleefden heel wat fun met de photoboot én een toffe souvenir! Heel correcte samenwerking met Kurt. Dank je wel!
Dienst Vrije Tijd Zonnebeke schreef op 5 februari 2019 om 09:12:
Tijdens onze opendeurdag deden wij beroep op de photobooth van Kurt. Wat een prachtige opstelling! Heel amusant... De deelnemers beleefden een leuke namiddag en kregen een mooie souvenir mee naar huis. Ook de samenwerking met Kurt was prima, vlot contact vooraf en achteraf. Zeker een aanrader!!
VIVES, campus Torhout schreef op 22 oktober 2018 om 10:46:
Een schot in de roos! We gebruikten de fotobooth tijdens de receptie van de diplomering voor de bachelors leraar lager en secundair onderwijs. Het was rijtje schuiven om een foto te nemen. Iedereen wilde er eentje. Een prima service, contact vooraf en correcte afhandeling. En de fotobooth zelf... heerlijk retro. Mooi gedaan.
Robland schreef op 18 september 2018 om 08:31:
tijdens ons bedrijfsevent voor ons 50-jarig bestaan hadden wij een fotobooth staan. De communicatie is vooraf per mail en per telefoon verlopen. Kurt was heel behulpzaam en gaf ons alle nodige informatie. Onze klanten en onze collega's vonden het TOP om foto's te kunnen maken met de nodige accessoires. Wij gaan in de toekomst zeker nog samenwerken en jullie aanraden bij vrienden en familie.
Jana Hillewaert schreef op 4 september 2018 om 14:12:
Op 18/08/2018 zijn wij getrouwd. Last minute toch nog beslist om een photobooth te laten plaatsen. Hierbij zijn wij in contact gekomen met Kurt, hoewel wij elkaar nooit persoonlijk ontmoet hebben en alles via berichten geregeld en gebeurt is kan ik niet anders zeggen dan dat het een zeer vlotte en fantastische communicatie was! Alles was tiptop in orde, naar onze wensen in orde gebracht. Super vriendelijke en snelle service, niets is teveel gevraagd... de photobooth zelf was heel leuk en authentiek, een mooi stuk in de decoratie, valt zeker niet op door de ‘vintage’ look... We hebben er zeer veel complimenten over gekregen dat het zo leuk was, een schitterend idee, een soort van ijsbreker zeg maar... Voor ons was het zeker een meerwaarde voor ons huwelijksfeest!! Wij raden het iedereen aan!!
Stefanie & Kenny schreef op 7 augustus 2018 om 08:49:
Onze trouwdag werd 1 onvergetelijke dag En als dit alles op camera kon werden vastgelegd ervaren we terug dat gevoel.... onbeschrijfelijk. raad echt iedereen aan om toch wel één keer te trouwen met het ventje of vrouwke van jullie leven x
Thijs en Ecy schreef op 1 juli 2018 om 15:36:
in 1 woord: TOP!!!!! Aan iedereen aan te raden. super service, super vriendelijk, prachtige fotobooth....chapeau!
Lyndsay Verbrugghe schreef op 25 juni 2018 om 22:26:
Coolste photobooth ooit ! Top service en prachtige fotos als resultaat ! Zeker aan te bevelen !
Roels Julie schreef op 18 juni 2018 om 08:26:
Wij hebben voor ons bedrijfsfeest beroep gedaan op deze fantastische photobooth! Top service! Zeker een aanrader!
Tom & Monica schreef op 22 mei 2018 om 09:29:
Voor ons huwelijksfeest beroep gedaan op deze top fotobooth! Van een topservice gesproken: Kurt blijft aanwezig (moest het ooit nodig zijn..) alles bespreekbaar, tiptop geregeld qua opzet / afbraak, foto's downloadbaar terwijl je zelf nog moet bekomen van je feestje, eerlijke prijs, maar vooral een toffe (West-Vlaamse!?) pé!
Kelly en Glenn schreef op 22 mei 2018 om 01:22:
Super leuk. De photobooth was een echte attractie op ons huwelijksfeest. Goeie kwaliteit van foto’s en alles in tweevoud. Achteraf alle foto’s op een stick gekregen. Top service. Niets was teveel. Bij storingen direct gekomen.
luc & hannie schreef op 13 mei 2018 om 10:56:
gewoonweg toppie , kwaliteit foto's super , service zeker in orde en we wilden vuur we hadden vuur #brandweerwaardig# geen enkele aanpassing is teveel een heel mooi aandenken aan ons 25 jaar huwelijksjubileum nog eens een dikke merci
Anne-Mie Maet schreef op 7 mei 2018 om 16:56:
Beste Kurt Op 26/04/2018 hebben we een photobooth 2.0 bij jou gehuurd voor het pensioenfeest van onze collega Greta. Iedereen was laaiend enthousiast. De foto's werden al een paar dagen later digitaal afgeleverd en waren van topkwaliteit. Zeker een aanrader en ook van prijs zit dit echt heel goed. Heel leuk dat de photobooth ook een retro uitzicht heeft, nostalgie van vroeger. mvg Anne-Mie Maet firma Daeninck & Deweerdt
VBS de loopbrug schreef op 29 maart 2018 om 22:35:
GEWOON TOP. Al verschillende keren Kurt laten komen en iedere keer zijn de gasten super super tevreden. Wil je een PHOTOBOOTH 1 adres Kurt!!!!!
Roose Sandra schreef op 25 maart 2018 om 21:36:
Top...het was een super avond en dat was mede door jou kurt met de photobooth...iedereen vond het super leuk, het was zeker een meer waarde aan ons feest ... bedankt kurt !!! Een aanrader voor gelijk welk feest!!!
OCMW Wichelen schreef op 15 maart 2018 om 09:15:
Een schot in de roos op ons feest voor vrijwilligers! Kurt is erg behulpzaam een geduldig 🙂 Iedereen vond het geweldig en kreeg er maar niet genoeg van! Bedankt voor de goede zorgen Kurt!
Jonas schreef op 6 maart 2018 om 17:27:
Een echte aanrader voor iedereen!! Supertoffe attributen erbij en leute gegarandeerd. Beste souvenir die je kunt hebben van je feest!!
sp.a Oostende schreef op 22 januari 2018 om 11:53:
Een meerwaarde voor onze receptie en een aanrader voor anderen. Vlotte en correcte samenwerking. Mooie prints en achteraf krijg je nog eens alles in je mailbox, merci hiervoor.
Francesco Vanderjeugd schreef op 4 januari 2018 om 09:58:
Fantastische samenwerking gehad met Kurt naar aanleiding van de Burgefeester in Staden. Leuk voor jong & oud!
Sylvie Vansteenkiste schreef op 2 januari 2018 om 15:01:
Supervlotte communicatie, zeer mooie & kwalitatieve foto's aan een zeer eerlijke prijs! Het is een perfecte sfeermaker geweest op ons trouwfeest afgelopen zomer! Bedankt! Ook heel erg goed dat Kurt aanwezig blijft voor het geval er technisch toch iets zou foutgaan!
Kevin Moeyaert schreef op 2 januari 2018 om 09:59:
Op de lentereceptie voor onze inwoners maakten we gebruik van de PhotoBooth. Er was een vlotte service en alles is goed verlopen. Alle bezoekers hebben nu een fijn aandenken aan een fijne dag!
Thuiszorgwinkel schreef op 31 december 2017 om 15:40:
Wij waren heel tevreden over de photobooth, deze bracht heel wat ambiance mee op ons personeelsfeest! Voldoende accessoires beschikbaar, vriendelijke bediening en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader!